Het is niet eenvoudig om uit te leggen wat energetische therapie, spirituele coaching of InnerGuidance is en wat het voor je kan betekenen. Daarom publiceer ik hier artikelen die verschillende sessies met cliënten uit mijn praktijk beschrijven. Je kunt op deze pagina ook cliëntervaringen vinden of een persoonlijke blog over mijn eigen ontwikkeling of inspiratie. Op de blog pagina van mijn Engelse website vind je de meest recente.

 

 

Wat is healing?

‘WAT IS NOU EIGENLIJK HEALING?’ Ik hoor die vraag vaak en het antwoord is niet zo eenvoudig. Het is simpeler om met pijn of klachten naar een arts te gaan, een pilletje of zalfje te krijgen en dat het over is. Dat valt met het verstand te begrijpen, een logisch 1-2-3tje. Maar we weten allemaal dat het medicijn niet de oorzaak weg neemt, maar het symptoom. De vraag waarom de klacht er is, wordt hiermee niet beantwoord en de oorzaak ervan wordt niet ontmoet. En dat is wel nodig als we werkelijk willen helen op het diepste niveau. Het vraagt om verbinding met dat wat er is.

Lees meer »

Een veld van liefde

"Het voelt enorm vertrouwd, veilig & liefdevol bij Mireille waardoor ik automatisch in volledige overgave ging tijdens mijn InnerGuidance sessie. Om alles wat zich wilde aandienen te ervaren, voor en tijdens mijn innerlijke reis. Iets wat niet altijd direct zo vanzelfsprekend gaat voor mij met iedereen en die veiligheid voelde ik zeker bij haar. Ze weet precies wat ze doet, begeleid je op een hele liefdevolle manier met haar stem, de muziek en de instrumenten door jou proces en geeft je het vertrouwen dat jij en alles er mag zijn precies zoals het is.

Lees meer »

Door InnerGuidance spreek ik eindelijk vrijuit

Het is met woorden niet uit te leggen wat er tijdens de InnerGuidance sessie precies gebeurde. Er gebeurde gewoon heel veel. De uitkomst van de sessie is dat de behoefte om mezelf stem te geven weer helemaal stroomt.  Ik praat vrij zonder dat de mind ingrijpt. Fysiek gingen in de sessie mijn buikspieren aanspannen en ontspannen, zodat de energie door mijn voeten door mijn heupen en buik naar mijn keel kon stromen. Daardoor hoestte ik als het ware halverwege de InnerGuidance mijn blokkades uit mijn lichaam. Ik kan weer vrij spreken tegen mijn ouders, familie, vrienden en ook vooral goed luisteren. Mensen vertellen mij dingen nu  waar ik echt iets aan heb. Maar bovenal voel ik vrijheid en vrede. Ik mag mezelf zijn. Ik ben mezelf. Ik ben enorm dankbaar. 

Lees meer »

Hoe een ongeboren kind Licht brengt

Ik zie het steeds vaker in mijn praktijk. De spirituele betekenis van ongeboren kinderen. Of het nu in de vorm van een miskraam is, abortus, een onvervulde kinderwens of vroeggeboorte...voorbij het verdriet, ontmoet men het diepste verlangen: Licht. 

Lees meer »

Gevolgen miskraam of vroeg gestorven baby op volgende zwangerschap

Ze is zwanger en zelf verloskundige. Eerder dit jaar verloor ze een kindje door een miskraam. “Het is niet genoeg”, zegt ze. “Ondanks alles wat ik doe om dit kind fysiek goed op te laten groeien, blijf ik het gevoel hebben dat het niet genoeg is. Dat was bij de eerste zwangerschap niet zo.” Met die energie gaan we de sessie in. De druk op de maag die ze voelt bij de gedachte ‘het is niet genoeg’ wordt groter als ze het een aantal keer hardop uitspreekt. De bijbehorende angst steekt z’n kop op. Ik laat haar de energie bevragen wat er nodig is. Na verschillende lagen komt ze uit bij ‘acceptatie’. Ik voel dat er hulp wil worden geboden door de spirituele wereld en vraag haar: “Zou je hulp willen?” Dat wil ze graag. Ze roept het aan. Het eerste wat zich bij haar aandient, is de miskraam. We leggen contact met de ziel van haar eerste kindje. Ik laat het haar energetisch op haar buik leggen, bij haar broertje. Ontroerd bedekt ze haar bolle buik met haar handen. De energie smelt voor even samen. Ik zing een mantra. “Er komt ruimte,” zegt ze. “Het voelt zo warm.” Ik laat de energie transformeren en hoor haar kinderen op een gegeven moment zeggen: “Mam, we groeien ook zonder jou.” Ik deel het met haar. Zie haar wenkbrauwen optrekken, alsof ze zegt…die zit. Wat doet het met je om dat te horen, vraag ik haar? “Het bevrijdt,” antwoord ze. “Dat ik niet voor alles verantwoordelijk ben. Dat ze hun eigen pad hebben, net als ik.” De energie is heel krachtig, ik voel en zie dat er diepe heling plaatsvindt. Tussen haar en haar twee kinderen. Ik plant samen met haar in deze energie een nieuw zaadje, waarin ze kunnen gedijen: ‘Er is voldoende. Het is genoeg.’

Lees meer »

Online healing session Mireille Goedkoop

I had the privilege to work online with Mireille Goedkoop and benefit from her distant healing & energy sessions.  She brought me to a deeper understanding of my inner pain, that I needed to release. The confused child inside me needed reassurance.  I found my voice. Speaking the truth about my feelings.. and not what I felt was expected of me. When I used my voice to express, I felt so much better inside!

Lees meer »

Essentiële stap, controle loslaten

"Na al veel soorten energiewerk te hebben gedaan wilde ik naar de kern, bepaalde thema's bleven onhelder. Daarbij voelde ik een grote nieuwsgierigheid en verlangen naar het dieper/verder in mijn ziel duiken. Ik had een spontaan gevoel van vertrouwen bij het zien van Mireille's website/werk. Ik dacht daar moet ik heen. Ik heb een persoonlijk traject bij haar geboekt, 3 dagen  achtereen 3 inner guidance sessies. Ieder even waardevol en bijzonder en steeds een stapje verder. Ik heb echt essentiële stappen kunnen maken en inzichten opgedaan over mijn patroon van willen grijpen/controleren wat niet te controleren valt. Het grijpen loslaten en het teruggeven van verantwoordelijkheden daar waar het hoort, werkten bevrijdend. Ik voel me sinds de sessies blijer en voller van vertrouwen.

Lees meer »

wonderen

"Deze prachtige wijze dame laat wonderen ontstaan via haar handen en haar Zijn. Ik laat niet zomaar door iemand rommelen aan mijn energie maar bij Mireille is het veilig en ga ik moeiteloos op haar magische bedje liggen zonder ook maar een seconde twijfel.. Ze is een geschenk, en ontzettend integer." 🌟💗🌟 Jary van der Pas

Lees meer »

Healing met Sjamanisme

Familieopstellingen, therapieën...ze (47) weet er alles van. En toch komt ze niet verder. “Niks lijkt te lukken in mijn leven. Ik blijf maar hangen in oude patronen van zorgen voor een ander, voordat ik zelf aan de beurt kom. Ik verlies mezelf in alles om me heen.”

Lees meer »

Gepensioneerd en toen kwam al het verdriet op me af

“Ik kan niet meer,” zegt ze. En de tranen biggelen over haar wangen. “Mijn hele leven zorg ik al voor iedereen. Mijn man verloor ik plotseling na een afschuwelijk ziekbed. En ik heb mijn broer willen redden, maar hij pleegde vorig jaar zelfmoord. Nu ik met pensioen ben en niks meer om handen heb, komt alles naar boven. Ik ben somber en bang te eindigen zoals mijn broer.”

Lees meer »