Gepensioneerd en toen kwam al het verdriet op me af

“Ik kan niet meer,” zegt ze. En de tranen biggelen over haar wangen. “Mijn hele leven zorg ik al voor iedereen. Mijn man verloor ik plotseling na een afschuwelijk ziekbed. En ik heb mijn broer willen redden, maar hij pleegde vorig jaar zelfmoord. Nu ik met pensioen ben en niks meer om handen heb, komt alles naar boven. Ik ben somber en bang te eindigen zoals mijn broer.”

 

Francien (62) is een lieve vrouw. Ze heeft altijd in het onderwijs gewerkt en is sinds kort met pensioen. Ze mist haar werk. Het zorgen voor de kinderen. Van betekenis zijn voor een ander. Doordat dit is weg gevallen, werkt haar overlevingsmechanisme niet meer. En komt al het weggestopte verdriet naar de oppervlakte.

 

Uitgeput

Een beetje zenuwachtig en niet op haar gemak komt ze de eerste keer binnen. De tranen zitten hoog.

Ik voel hoe het verdriet haar omringd. Haar energie systeem laat een grote disbalans zien. Haar algemene energieniveau is laag, de chakra’s staan stil en de hara lijn is niet gecentreerd in het lichaam, maar staat er naast. De eerste behandeling begin ik bij de basis. De chakra’s van energie voorzien en het verdriet uitnodigen om los te laten. Ik voel veel Gidsen om me heen. Francien vindt het moeilijk om te ontspannen. Weet niet wat ze van de behandeling moet vinden, maar ervaart het wel als prettig.

 

Lichter

Een week later komt ze voor de volgende behandeling. Ze vertelt dat ze de afgelopen week dagenlang doodmoe is geweest. Gelukkig heeft ze er aan toegegeven en de tijd genomen, zodat haar systeem kon transformeren. Ze is een stuk rustiger, voelt zich beter. Haar energiesysteem laat dat ook zien. Ten opzichte van de eerste keer stroomt het, ook al zijn er nog steeds blokkades. En het algemene energieniveau is omhoog gegaan. Een grote vooruitgang.

 

Ik gebruik de chelation techniek om een hogere energie frequentie toe te laten en in diepere lagen van de aura te werken. Omdat Francien last heeft van haar onderrug, vraag ik haar halverwege op haar buik te gaan liggen. Ik merk hoe ‘dense’ de energie is aan de achterkant van het hart en hoe dit verbonden is met emoties rondom het tweede chakra (gebied onderrug en onderbuik). Het verdriet bij het hart laat heel gewillig los en wordt dankbaar meegenomen door de Gidsen. Ik voel hoe ze gedragen wordt door de spirituele wereld. Na de behandeling voelt Francien zich lichter en zegt: ‘Ik voelde veel stroming door mijn lijf en het voelde alsof mijn man bij me was.’

 

Een ander mens

Na drie weken komt Francien voor de derde behandeling. Ik vraag haar meteen op de massagetafel te gaan liggen om eerst haar energiesysteem te meten. Ik geloof mijn ogen bijna niet. Haar energieniveau is verdubbeld en alle chakra’s zijn open en in balans en het aura is ruimer. Alsof ze een grotere jas aan heeft. ‘Ik voel me zo anders,’ zegt ze. ‘Ik heb weer zin om dingen op te pakken, voel me zoveel luchtiger.’

 

Nu de basis van haar energiesysteem in balans is, besluit ik vandaag aan de hara lijn te werken, zodat deze zich kan centreren door haar fysieke lijf. De hara ligt een niveau dieper dan het aura. Als ik begin te werken met mijn handen voel ik hoe anders haar systeem voelt. Het hart stroomt met liefde en het verdriet is zoveel minder. Francien ligt al na een paar minuten in diepe ontspanning. Haar gelaat wordt anders en af toe hoor ik gesnurk. Wat een verschil met de eerste sessie.

 

Er vindt diepe heling plaats. Ik communiceer met haar ziel en de hara is heel sterk. Met eerbied nodig ik het uit, laat energie stromen waar het nodig is om volledig haar plek weer te kunnen innemen.

 

 

 

Stil

Ik ben er stil van wat een transformatie er in een maand tijd kan plaatsvinden. Hoe het zelfhelende vermogen haar werk kan doen, als iemand het toe laat en er klaar voor is. Francien zegt: ‘Wat heb je met me gedaan?’ ‘Dit komt alleen maar omdat ik met deze sessies bij jou ben begonnen.’ Maar zo zie ik dat niet. Francien was er klaar voor om te ontvangen. In haar geval was alleen dat al, een enorme stap.

 

De kracht die door mij stroomt is Goddelijk en van een oneindige intelligentie. Als we de noodzaak loslaten om te begrijpen hoe dat werkt, kan de magie zijn werk doen. En is het in staat om diepe zelfrealisatie en zelfheling tot stand te brengen. Omdat jij niets anders, dan dat Goddelijke bent.

 

*Dit is slechts een voorbeeld hoe een traject bij mij kan verlopen. Ieder mens is anders en heeft iets anders nodig. Ik zet ook regressie therapie, spiritual healing, soundhealing en Inner Guidance in. Energetische thuis opdrachten of yoga oefeningen kunnen ook tot de behandeling behoren om de innerlijke kracht tot zelfheling aan te boren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.