Ik heb van kinds af aan een grote fascinatie voor het ongeziene, en een sterk ontwikkeld vermogen om dat wat in het onderbewuste aanwezig is te zien, aan te raken, en uit te nodigen om naar de oppervlakte te komen. Daarbij wordt het hele spectrum van ons ‘zijn’ meegenomen: van het individu tot het collectief, van intergenerationele patronen tot multidimensionaliteit, en andere levens.

Meer dan 20 jaar zelfonderzoek, wereldreizen, studie van allerlei stromingen, mediumschap, healing methodes, energy medicine en coaching van vele cliënten heeft geleid tot het ontwikkelen van twee krachtige online DIY transformatie programma’s. De Sjamaan in Jou (Nederlands en Engelse versie) en De Dood Leeft. Beide programma’s creëren door een combinatie van energiewerk, muziek, healing, opstellingswerk, ceremonies en transmissies een krachtig veld, waarin bewustzijnsgroei en transformatie plaatsvinden. Naast individuen weten ook professionals deze programma’s te vinden voor hun eigen ontwikkeling en bekrachtiging van hun persoonlijk leiderschap en wat ze uit- en bijdragen in de wereld.

Samen met mijn levenspartner Michiel van der Ham heb ik twee prachtige kinderen en leven we het leven bewust en in overvloed. Samen met mijn man ben ik ook eigenaar van uitgeverij Het Noorderlicht dat gespecialiseerd is in systemisch werk en professionals ondersteunt in hun vak als coach.

In alles wat ik doe, ben ik gecommitteerd aan essentie, transparantie, waarachtigheid en oprechtheid. Awakened Leadership is mijn grote levenspassie en doel - leven en leiden vanuit heelheid en eenheid als mens en ziel in de rollen van: liefdespartner, ouder, kind, ondernemer, business partner, werkgever - nemer, coach, leraar, vriendin en zus. In mijn rol als coach werk ik altijd energetisch op een onderbewuste laag zonder agenda, label of vaste structuur, waardoor de wijsheid en inzichten zich van binnenuit tonen op een wijze die diep vervullend, mind-blowing, helend en transformerend is.

I offer my gifts in many ways: talks, reflection work, teachings, DIY programs and deep transformative transcendence inner journeys.

I am available to contribute in leaderships programs, processes of cultural change, personal transition for leaders, team development, personal development programs etc. I work internationally, ether online or at location, mine or yours.

I am not trying to give answers. I invite you to deepen your questions in such a way that truth becomes the only authority in your life.

Mijn volledig werk is te vinden op www.sparkleofconsciousness.com