Van futloos en alleen voelen naar energiek en in balans

Ik heb Mireille opgezocht op het moment dat ik even echt niet meer wist hoe en waarover ik beslissingen moest nemen. Als zelfstandig ondernemer had ik behoorlijk wat op mijn bord liggen, voelde ik me vaak alleen in wat ik aan het doen was en was vooral erg moe van het harde werken en doorbikkelen. Dat harde doorbikkelen en de gevoelens van eenzaamheid, hadden natuurlijk niet alleen met mijn werk te maken. Mijn relatie liep op dat moment ook niet lekker en ik kon het met mijn vriend niet goed over mijn onderliggende gevoelens hebben. Voelde me niet echt gezien of gehoord door hem waardoor mijn gevoel van er alleen voor staan alleen maar sterker werd.

 

Zonder hierover met Mireille gesproken te hebben (wel vertelde ik dat ik ‘op’ was), is zij met mij aan de slag gegaan. De eerste sessie was al zo bijzonder! Ik lag met mijn ogen dicht in de mooie yurt , terwijl de regen zachtjes op het doek tikte en Mireille haar werk deed. Ik weet nog dat ik dacht; “ ik hoef helemaal niets te doen, alleen te zijn. Wat heerlijk!” Al gaande weg voelde ik zo nu en dan mijn lichaam reageren, samentrekken/ warm/ koud/ drukkend… Maar ook hier hoefde ik niets mee. Totdat Mireille zei: “open the field of trust”… Ik weet nog dat dat me zo raakte. Het raakte zo in de kern van alles waar ik op dat moment in vast zat. Gewoon vertrouwen hebben…. Vertrouwen dat alles er is, dat het goed is, dat ik goed ben.

En de vraag: “waar kun je dat vertrouwen voelen?” legde me bijna lam… Ik voel het helemaal niet! Ik heb werkelijk geen idee. En dat terwijl ik mezelf ken als een zelfstandige en sterke vrouw. Ik was het helemaal kwijt.


En dat kwam ook uit de eerste meting: ik zat op nog geen kwart van de normale energie, er zat een gat in mijn aura aan een kant, en mijn hara-lijn stond gewoon naast me. Nu zegt me dat niet alles, want ik kwam binnen met weinig kennis van energetische therapie. Maar het drukte precies uit hoe ik me voelde. Ik schrok van deze constatering, was het echt zo slecht met me gesteld? Maar het gaf ook de bevestiging die ik nodig had. En Mireille gaf me vervolgens het vertrouwen dat het prima te healen was. Ik hoefde me geen zorgen te maken. Ik voel nu nog de opluchting: “Zij gaat mij helen!, Ik hoef helemaal niets te doen, alleen gaan liggen en me open stellen”. Dat was zo’n opluchting in de tijd dat ik echt geen energie over had.

 

En ze heeft niets teveel gezegd. Ik ben nog twee keer bij haar geweest, waarbij ik steeds meer de kern van mezelf ging voelen, kon voelen dat ik werkelijk op mezelf kan vertrouwen, en ook mijn energie-niveau was na een maand weer helemaal hersteld van ziekmakend naar gezond. Er zijn verschillende stukken in die sessies naar boven gekomen waar ik zeker nog mee aan de slag wil, maar dat kan op een rustiger moment.

 

Mieke

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.