Ervaring van een client met energetische therapie

Ik leerde Mireille ‘bij toeval’ kennen toen ik zocht naar yoga-lessen. Haar verschijning maakte indruk op me. Een aantal maanden later (pas) heb ik weer contact gezocht - door de informatie die ze me stuurde werd ik nieuwsgierig naar healing & meditatie. En er was iets ‘aan’ gegaan bij me, dat langzaam rijpte. Ik was sceptisch en nieuwsgierig tegelijk.

 

Jaren ben ik op een meer therapeutische manier op zoek gegaan naar verklaringen voor mijn gevoelens en mijn handelen, de antwoorden zoekend bij mezelf, en alleen mezelf. Actiegericht. Altijd kwam ik erop uit dat er ook daadwerkelijk ‘iets’ is dat me in de weg zit om mijn eigen leven te leven. Iets dat zich op allerlei manieren kenbaar maakt, maar nog niet gezien is. En het wil gezien worden. Gedurende de meditatie & healing avonden in de groep ervaarde ik mijn ‘eigen weten’. En dat wat ik voel klopt. Dat het universum ‘on my side’ is. Het gaf me vertrouwen in mezelf, in het universum en het werken met de energie die er is. 

 

Ik ga naar Mireille als ik het gevoel heb dat de tijd ervoor is aangebroken, en Mireille laat mij in mijn proces, op mijn tempo. Ze forceert niets. Ze is nuchter maar overtuigd van wat er gebeurt. Samen geven we betekenis aan hetgeen zich ontvouwt. Het geeft me het gevoel dat ik steeds meer kan leven met hetgeen er is, en het vertrouwen dat ik me kan bevrijden van wat niet ‘van mij’ is.

Dit hele proces vindt plaats in de prachtige yurt, een werkelijk schitterende plek om de antwoorden te ontvangen.

 

Yvonne.