Healing met Sjamanisme

Familieopstellingen, therapieën...ze (47) weet er alles van. En toch komt ze niet verder. “Niks lijkt te lukken in mijn leven. Ik blijf maar hangen in oude patronen van zorgen voor een ander, voordat ik zelf aan de beurt kom. Ik verlies mezelf in alles om me heen.”

 

Het duizelt haar letterlijk en figuurlijk in het hoofd. De disbalans zit zwaar in haar systeem verankerd en uit zich fysiek, bij haar en voorouders, in een evenwichtsstoornis. Er is begrip en respect voor het familiecollectief, maar ze voelt ook boosheid. “Ik wil alles en iedereen eren, maar waar blijf ik?”

 

Van inzicht naar transformatie

Opstellingswerk is prachtig om dingen inzichtelijk te maken en in beweging te brengen. Net zoals een psychotherapeut of psycholoog/psychiater dat ook kan doen. Toch krijg ik bijna alleen maar cliënten die deze trajecten achter de rug hebben en niet de transformatie kunnen maken waar ze naar op zoek zijn. Dit komt doordat er nog niet met het lichtlichaam als geheel is gewerkt. Het lichamelijke, emotionele, mentale EN spirituele veld. ALLEEN dan kan er DUURZAME transformatie optreden.

 

InnerGuidance

In vier InnerGuidance sessies neem ik haar mee op reis naar binnen naar haar onderbewuste. In de eerste sessie laat de boosheid zich zien en ontdekt ze nieuwe waarheden. De vibratie van de muziek en instrumenten en de energy healing maken veel los. Haar lichaam beweegt subtiel en zoekt uit zichzelf een nieuwe balans.

 

Tweede sessie

In een tweede sessie ontdekt ze de andere kant van ‘zorgen voor’. Dat het niet alleen een last is, maar ook iets moois en een keuze om er voor anderen te zijn. De blokkade om haar waarheid te spreken, dient zich aan en lost op. Omdat Innerguidance in een verruimde bewustzijnstaat plaatsvindt, gebeurt dit energetisch. Op een veel diepere laag dan door het, beperkte, bewuste denken.

 

Illumination – voorgoed loslaten

In de derde sessie is ze klaar om de ongezonde connectie met de familielijn los te laten. Met sjamanistische technieken laat ze volledig los (Illumination) en snijden we het koord door (Extraction). In een old-story vuurceremonie neemt ze voorgoed afscheid van het oude verhaal en ontvangt ze de ‘gift’, wat ieder verhaal, iedere ervaring in zich draagt.

 

In de eerste week na deze sessie voelt ze zich verloren. Dat is heel gebruikelijk, omdat het systeem niet meer terug kan naar het oude en tegelijkertijd het nieuwe nog moet groeien. Het cognitieve deel is dan geneigd om terug te grijpen naar oude gewoontes, omdat het niet anders weet. Met wat coaching en bewust omgaan met gedachten, beweegt dit deel van het energielichaam snel met de andere lagen mee. De gewoonte heeft namelijk geen ‘houvast’ meer.

 

Soul Retrieval

Als ze voor de laatste sessie komt, geeft ze aan hoeveel er veranderd is. Dat er eindelijk plezier is in haar leven. Dat dingen op zijn plek vallen. Ze is rustig en voelt zich verlost. ‘Dit is dus transformatie’, zegt ze. ‘Ik heb stapels boeken in de kast liggen. Er alles over gelezen. Maar nu weet ik pas wat het is.’

 

In de laatste InnerGuidance sessie halen we het verloren zielsdeel (Soul retrieval) terug en nodigen we het potentieel uit.

 

Een new-story schrijfceremonie laat haar nieuwe staat van zijn zien. Verbonden met alles wat ze is. Liefde, de bron. En ze ONTVANGT nu de support van haar ancestors. Klaar voor her-innering. Klaar voor een leven in vrijheid.

Reactie plaatsen

Reacties

Rita Vanhie
4 jaar geleden

Dag Mireille,
šŸ™voor uw info en mooie omschrijvingen.
Momenteel volg ik een opleiding sjamanisme in Belgiƫ en vandaar ook mijn interesse in wat je aanbiedt . Alleen vraag ik me af of beide niet te veel of te snel gaat reacties geven .