(Onderbroken) zwangerschap Nijmegen

Wil jij je zwangerschap bewust beleven vanuit zielsniveau? En woon je in Nijmegen en omstreken? Er zijn veel zwangerschapscursussen en begeleiding in Nijmegen en misschien heb je nog niet gevonden wat precies bij je past. Veel cursussen focussen op de praktische zaken rondom de bevalling- dat doe ik niet. Het proces van zwanger zijn en moeder of vader worden, is juist een hele spirituele tijd, waarin je jezelf en elkaar als partners beter/anders leert kennen. Ook het bewust contact maken met de ziel van je kindje (al voor de conceptie) is van grote betekenis in dit proces. Ook als een zwangerschap uit blijft. Je een miskraam, abortus of buitenbaarmoederlijke zwangerschap mee maakt.

 

Daar begeleid ik je graag bij. Op een manier die aansluit bij jou en eventueel je partner. Zwangerschap begeleiding en coaching op maat. Zwanger zijn op een bewuste en bezielde manier.

 

Wat kun je verwachten in ons contact?

* Communicatie met je kindje op zielsniveau (voor de conceptie ben je ook al welkom)

* Energetische healing, daar waar blokkades liggen in jouw eigen energieveld en/of die van je partner

* Vertrouwen opbouwen, in jezelf, het proces en de bevalling

* Meditaties, mantra’s en visualisaties op maat

* Bewust worden, beleven en loslaten van angsten, onzekerheid, weerstand en andere blokkades

* Opstellingssessie indien gewenst en de blokkade/ het vraagstuk erom vraagt. 

 

Wie ben ik?

Een passievolle vrouw (49 jr) en liefdevolle moeder van twee kinderen (18 en 13jr). Voordat onze beide kinderen verwekt zijn, stond ik al in contact met ze. Dat waren hele bijzondere belevingen, die me diep geraakt hebben. Heel lang heeft een 3de ziel om me heen 'gehangen' en heeft gebracht, wat ze moest brengen (lees mijn verhaal hier).  Zoals alle ongeboren kinderen dat doen.