Essentie & Waarheid

Ik bied hulp voor jou als leider om blokkades los te laten en een nieuwe relatie aan te gaan met ten eerste jezelf en dan de ander, zodat jij de Awakened Leader wordt die de wereld nodig heeft. Als ouder, manager, business owner, CEO, politicus, leraar, ondernemer etc.

Hoe? Naar de essentie

We gaan op zoek naar wat er energetisch speelt. We praten weinig, maar doen des te meer. We duiken in het onderbewuste, daar waar alle antwoorden liggen. Wat houdt je van je ware aard? Wat is het echte verlangen? Dat wat er onbewust speelt, mag bewust worden. Zodat jouw zuivere kern naar boven komt, waardoor je beter functioneert in je relaties, je werk en je bovenal een completer en tevredener mens voelt. Echte verandering dus. 

 

Wat speelt er echt? 

Mijn verruimd bewustzijn en meer dan 20 jaar ervaring verschaffen mij diepgaand inzicht in energetische processen, waardoor ik snel tot de kern kom en dat aangeraakt wordt, wat getransformeerd wil worden. Ik werk als een alchemist met energie, nodig het uit om zich te laten zien, zodat het in beweging komt en zijn weg vindt naar vrijheid.  Klinkt misschien abstract, maar het is oh zo praktisch en verhelderend als je het ondergaat!

 

'Mireille bezit een hele bijzondere gave die ik zelden tot nooit bij andere coaches heb ervaren.' - Elmar

 

Voor wie?

Kijk onder werkwijze hoe we samen kunnen werken.

 

Liefs, Mireille