Werkwijze

Verwacht de doorbraak, waar je al zo lang op wacht.

 

Er zijn drie manieren waarop we kunnen samenwerken:

 

1. Jaartraining: The Fundament of Awakened Leadership - volgende groep start maart 2024

 

Jij hebt als leider, ondernemer, professional of mentor van leiders, al heel veel innerlijk werk verricht. Je kent het belang van bewustzijnsontwikkeling en het heeft jouw hoogste prioriteit. Naast je business en professionele kwaliteiten zijn spiritualiteit, heling of systemisch werk je niet vreemd. Je bent toe aan de next level. Je voelt dat je meer in huis hebt, dat er nog meer te ont-dekken is, en vooral dat het tijd is voor integratie. Niet alleen in jezelf, maar ook voor de organisatie(s) die jij dient of leiders die jij coacht; om aardse materiele ambities, menselijkheid en spiritualiteit samen te brengen.  Lees hier meer over dit bijzondere traject. 

 

2. Transformatie Programma: De Sjamaan in Jou

 

Mijn doel is om zo efficiënt en effectief mogelijk zoveel mogelijk mensen te helpen, en diepgaande transformatie te realiseren in jou. Zodat je inzichten krijgt, je eigen kracht aanboort, tools hebt voor het dagelijks leven en tot zelf-realisatie komt. Daarvoor heb ik het online programma De Sjamaan in Jou, ontwikkeld, waarin twintig jaar ervaring en best practices zijn samen gekomen. Dit programma kun je in jouw eigen tijd en tempo volgen. Ik begeleid je door audio, video en in geschreven woord (pdf) + support in de leeromgeving. Er is een Nederlandse en Engelse versie.

 

De Sjamaan in Jou is een zeer krachtig programma met verbluffende resultaten, dat inmiddels door 300 mensen is gevolgd. Door energiewerk op onderbewuste lagen vind men innerlijke sleutels die men niet voor mogelijk had gehouden. Dit programma is ook inzetbaar voor het individu t.b.v. team ontwikkeling of leiderschap, eventueel in combinatie met een op maat (groeps)traject en live begeleiding.

Klik hier op mijn Engelse website Sparkle of Consciousness voor meer informatie.  

 

3. Spirituele begeleiding bij sterven, geboorte, rouw of angst voor de dood: De Dood Leeft

 

Na het succesvolle programma De Sjamaan in Jou is een tweede programma geboren De Dood Leeft. Dood en leven gaan niet zonder elkaar. In dit programma ga je op een heel diep energetisch en breed niveau jouw relatie met de dood en het leven verkennen. Ne het overlijden van een van mijn beste vriendinnen is de inspiratie en innerlijke roep ontstaan om dit programma te maken. Het is, net als De Sjamaan in Jou, een programma waarbij jij zelf ervaart vanuit binnenuit, vanuit jouw bewustzijnsniveau wat er dieper aangekeken wil worden en geheeld. Je kunt op deze pagina meer lezen over De Dood Leeft.


Mijn werkwijze is gericht op het zoeken naar de 'roots' van datgene wat jou in de weg staat om je volledig potentieel te zijn.

 

Ik werk vanuit het onderbewuste. Daar waar alle antwoorden liggen en je tot diepe zelfrealisatie, heling en bewustzijnsgroei komt.