De Sjamaan in Jou

Twintig jaar ervaring, opleidingen en eigen ontwikkeling is verzameld in dit programma De Sjamaan in Jou. Voor jou om op de meest efficiënte en effectieve manier te kunnen transformeren. Samen met mijn geleiding is dit online programma ontstaan.

 

Mijn krachtige helende veld is beschikbaar om op deze manier diepgaand te transformeren in je eigen tijd en tempo tegen een fractie van wat persoonlijke sessies kosten.


* Best practices

*audio geleide helende oefeningen

* video’s

* ceremonies

* een InnerGuidance journey....

 

Alles zit erin waarvan ik uit (20 jr) ervaring weet dat dit is wat het beste werkt.

De resultaten en feedback zijn verbluffend!

Eveline van Densen volgde het programma en schrijft:

 

'De Sjamaan in jou is een programma waarin je op een laagdrempelige manier een diep transformerende innerlijke reis maakt. Ik vond het een heel veelzijdig, afwisselend en vooral enorm inspirerend programma. Ik heb veel inzicht gekregen in mijn patronen, overtuigingen, maar ook vooral mijn verlangen en wat ik kan doen om in mijn kracht te staan. De opdrachten gaan voorbij het denken, het gaat diep, veel dieper, naar je kern toe, waar veel informatie te halen valt, die enorm waardevol is. Eigenlijk kom je er achter dat je alle antwoorden en mogelijkheden in je hebt om een licht en gelukkig leven te leiden, zonder ballast en gedoe.”

 

Suzanne schrijft:

 

"Ik werd erin meegezogen naar een hoger bewustzijn. Mireille is een krachtig lichtkanaalschap."

 

Eeke Hallo schrijft:

 

"Ik heb ook prive sessies bij Mireille gedaan. Op afstand werkt alles net zo krachtig. Je voelt door het hele programma de liefde stromen en de noodzaak. Het is een belangrijke boodschap, dat voel je, ook om weer door te geven. Dit moet de wereld in."

 

Kijk op deze pagina voor informatie over de modules en een video waarin ik meer uitleg over het programma. Of check mijn Engelse website Sparkle of Consciousness voor meer inspiratie, blogs en al mijn werk.