Mijn ouders noemden mij Mireille. Een Franse naam voor ‘miracle’. Een wonder.

 

In essentie zijn we dat allemaal. Een diamant met een oneindig potentieel om te schitteren. Gebeurtenissen in het leven vormen ons en bedekken het licht dat we zijn. Vanaf jongs af aan had ik levensvragen. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat kom ik hier doen?

 

Van mijn ouders kreeg ik een geliefde, geaarde, niet-spirituele opvoeding op het Drentse platteland. Wat het gevoel van ‘er is meer’ aanwakkerde en mij al vroeg het ouderlijk huis deed verlaten. Op 28-jarige leeftijd kreeg ik een ‘epiphany’.  Op een ochtend keek ik in de spiegel en alles wat tot op dat moment ‘mij’ had gemaakt tot wie ik was, viel als een donderslag bij heldere hemel in duigen. De awakening into what I AM begon.

 

De reis terug naar het wonder.

 

In de bijna 20 jaar die volgden, lijkt het soms alsof ik meerdere incarnaties heb gehad. Die van wereldreiziger, sjamaan, vrijheidsstrijder, yogi, schrijfster, nomade, healer, hoedster van onvergankelijke liefde, ondernemer, vertolker van communicatie en moeder. Dat - en alle levens voor 'mij'- heeft me gevormd tot het bewustzijn dat ik vandaag ben en alles wat daarin nog onontgonnen ligt.

 

Met die kennis en open en liefdevolle aanwezigheid, ben ik jouw gids. Op de ontdekkingstocht terug naar huis. In jezelf, waar het licht en vol potentie is.

 

De plek waar je bezieling voelt. En bezieling bent.

 

In liefde, Mireille

Energy Medicine Woman

 

Jouw Gids

Ik ben een healing medium, een meester energie in directe verbinding met het Licht. Ik heb een hoogontwikkeld 3e oog en mijn Lichtkanaalschap verschaft mij diepgaand inzicht. Wat maakt dat ik 'weet' wat er nodig is voor eenieder om individueel te groeien. Er straalt grote lichtkracht uit mijn handen. Met een hoge kwaliteit van zuiverheid en waarachtigheid.

 

Achtergrond

* Arthur Findlay College in London (College for mediumship & spiritualism). Vier jaar intensieve cursusweken voor Spiritual Healing  * Healing Touch. Internationale gecertificeerde bio-energetische opleiding * InnerGuidance Bali:  Advanced Level2 Facilitator * Sjamanistische technieken - Illumination/Extraction/Soul Retrieval * (Ayurveda) Yoga Teacher 20 yrs experience * Retreat Leader with Soulfulliving * 15yrs Business Owner of Zorgt Communicatie * Author of www.ik-doehet.nl  * Great LOVER of my soulmate Michiel van der Ham * Joyful and greatful mum of Lanta Kee & Bodhi Muï   * World citizen  * Sacred Space Holder

 

Ps: Op de deze pagina kun je meer lezen over mijn reis, achtergrond en opleidingen en wie mij heeft geïnspireerd.