Spirituele stervensbegeleiding

 

Met spirituele stervensbegeleiding ondersteun ik jou in de transitie naar de dood. Ik werk met wat jij nodig hebt om ballast los te laten. In een krachtig veld van liefde en vertrouwen kan er rust en ontspanning komen voor wat er is. In geleiding met de spirituele wereld breng ik je in contact met je essentie, het licht dat je bent.

 

Hoe?

Soms is er de wens om contact te maken met dierbaren, die fysiek niet (meer) aanwezig zijn, om een transitie te kunnen maken. Dat faciliteer ik.  Het is niet nodig om te weten hoe dat werkt, het werkt.  Ik creëer de ruimte - als je dat wilt - waarin je zelf de verbinding kunt maken op een manier die bij jouw past. Ik begeleid je daarbij.

 

Vaak is er ook teleurstelling over bepaalde dingen in het leven, zoals persoonlijke relaties die stroef zijn verlopen, angsten die in de weg hebben gestaan, de dood, kansen die niet zijn gegrepen of een ziekte. Zon teleurstelling draagt men dan letterlijk en figuurlijk met zich mee. Dus ook lichamelijk. Het is fijn om dit een plek te kunnen geven door het volledig aan te kijken en het te laten doen wat het wil om los te laten. Zodat er inzicht kan komen vanuit het grotere geheel en er rust kan komen in het systeem. En je deze ballast niet meer hoeft op te ruimen in een volgend leven. Of je in dit laatste nu wel of niet gelooft, is overigens niet van belang.

 

Het lichaam heeft het meestal zwaar bij een naderend einde leven. De ademhaling gaat soms moeizamer, soms is er angst voor de dood. Ik werk met zachte handen in je veld of op je lichaam (met jouw toestemming) om je systeem energetisch te ondersteunen. Vaak ontspant het lichaam daarvan. Ik werk als een alchemist met de energie, neem ballast weg, wat zich soms uit in fysieke reacties, zoals overgeven. Dit is goed, daarmee laat het lichaam los en komt er meteen meer ontspanning.

 

Voor wie?

Voor iedereen die behoefte heeft aan spirituele ondersteuning tijdens zijn of haar weg naar een levenseinde. In iedere fase kan ik met je werken. Ook als er nog nauwelijks waarneembare bewustzijn is. Ook als familielid kan ik je ondersteunen in het proces waarbij je een dierbare verliest. Wat in feite geen echt verlies is, maar een transitie naar een andere wereld, weg van vorm, naar het eeuwige leven.

 

Programma

Ik heb onlangs een diepgaand transformatie programma over de dood afgerond, waarin ik jouw spiritueel begeleid om de transitie naar het licht te maken. Voor diegene die voluit wil leven en angst voor de dood heeft en voor diegene die in het proces van sterven is en het aardse lichaam binnenkort verlaat. Lees hier meer op mijn website van Sparkle of Consciousness.