InnerGuidance

Wil je echt een stap maken in bewustzijn groei? In het proces van jouw ‘awakening’? Blokkades loslaten? De waarheid achter de waarheid vinden?

 

InnerGuidance is een krachtig proces waarin tegelijkertijd op de vier niveaus van ons energetisch systeem wordt gewerkt: het mentale, emotionele, spirituele en fysieke. De externe tools die worden aangereikt zijn: soundhealing(muziek en instrumenten), healing touch (energy healing) en verbal guidance (vragen of inspiratie in woord).

 

Je begint liggend op een matje, waar we de sessie vanuit de adem opbouwen in een veilige en liefdevolle omgeving. Je wordt naar een verruimde bewustzijn staat geleid en uitgenodigd de impulsen van je lichaam te volgen. Het heeft zijn eigen intelligentie en laat precies zien wat er nodig is. Tijdens de sessie volg ik de energie en begeleid ik je daar waar het nodig is, met helende handen, stem en muziek.  Als medium tussen jouw innerlijke wijsheid en de Universele Bron.

 

In deze mysterieuze ruimte van innerlijke overgave liggen alle antwoorden. Je laat het ‘bekende’ los  – overtuigingen, verhalen, huidige begripsvorming- om het ‘onbekende’ te ontmoeten, een nieuwe verruimde perceptie. Hoe een InnerGuidance proces precies werkt, is moeilijk uit te leggen. Maar iedereen (beginners & advanced) ervaart hoe een diepe innerlijke wijsheid wordt aangesproken. Het bijproduct van een InnerGuidance sessie is een diep gevoel van JOY, BLISS en PEACE.

 

Wat is zo uniek aan InnerGuidance?

* Je hele 'zijn' wordt aangesproken. Doordat er klank(muziek en instrumenten), energy healing en verbal guidance tegelijkertijd wordt geboden. En het lichaam vrij kan bewegen.

* Je neemt waar EN je ervaart op het zelfde moment. Wat maakt dat je tot diepe nieuwe inzichten komt vanuit het onderbewuste.

* Je ervaart voorbij het dagelijkse denken en maakt contact met je innerlijke wijsheid

* Bewustzijnsgroei vanuit binnenuit. Vanuit een diep weten dat veel verder gaat dan je intellect.

* Het is een proces van zelf-realisatie en heling. De nieuwe inzichten transformeren blokkades.

* Een zeer effectieve tool om te ontwaken en duurzame groei te realiseren.


Recensie Marjan (na een prive retreat met 3 x IG sessies)

 "Ik heb echt essentiële stappen kunnen maken en inzichten opgedaan over mijn patroon van willen grijpen/controleren wat niet te controleren valt. Het grijpen loslaten en het teruggeven van verantwoordelijkheden daar waar het hoort werkten bevrijdend. Ik voel me sinds de sessies blijer en voller van vertrouwen. De begeleiding van Mireille vond ik heel erg stevig, liefdevol, vanzelfsprekend en helder. Ik zou echt iedereen aanraden met haar te werken waar je ook bent in je eigen proces."

 

Recensie Jennifer Schouten

"Het voelt enorm vertrouwd, veilig & liefdevol bij Mireille waardoor ik automatisch in volledige overgave ging tijdens mijn InnerGuidance sessie. Om alles wat zich wilde aandienen te ervaren, voor en tijdens mijn innerlijke reis. Iets wat niet altijd direct zo vanzelfsprekend gaat voor mij met iedereen en die veiligheid voelde ik zeker bij haar. Ze weet precies wat ze doet, begeleid je op een hele liefdevolle manier met haar stem, de muziek en de instrumenten door jou proces en geeft je het vertrouwen dat jij en alles er mag zijn precies zoals het is.

Wat ik tijdens de sessie ervoer,  valt haast niet uit te leggen in woorden, zoveel was het wat er gebeurde. Ervoer in ieder geval enorm veel licht&liefde en er waren bijzondere contacten aanwezig. En nu na de sessie voel ik me vooral lichter, weer sterker, voel de verbinding weer en ben af en toe behoorlijk emotioneel. Uit pure dankbaarheid omdat het allemaal zo fijn voelt! En voel daarbij enorm veel liefde... Echt een cadeautje voor deze wereld, dat jij bent wie je bent en doet wat je doet Mireille "

 

Recensie Stephanie Hendriks

"Eén sessie heeft me al zoveel meer gegeven dan alle andere therapieën en praatsessies bij elkaar. Vandaag heb ik mijn angst vol aangekeken en alleen maar liefde gevoeld en veel begrip voor wat het OOK is. Liefde en gelijkwaardigheid is wat mij verder helpt en mij kracht geeft. Niet een label van ziek zijn of een stoornis hebben."

 

Recensie Saarein Bodewes

"Een sessie bij Mireille werkt ontzettend helend, zowel tijdens als erna. Het is een fijn proces waarbij het lichaam leidend is en niet de mind. Mireille heeft veel aandacht voor je en weet precies wat je nodig hebt om los te kunnen laten en meer in je lichaam te zakken. Het is een kadootje aan jezelf!"

 

Recensie Roy 

"Het is met woorden niet uit te leggen wat er tijdens de InnerGuidance sessie precies gebeurde. Er gebeurde gewoon heel veel. De uitkomst van de sessie is dat de behoefte om mezelf stem te geven weer helemaal stroomt.  Ik praat vrij zonder dat de mind ingrijpt. Fysiek gingen in de sessie mijn buikspieren aanspannen en ontspannen, zodat de energie door mijn voeten door mijn heupen en buik naar mijn keel kon stromen. Daardoor hoestte ik als het ware halverwege de InnerGuidance mijn blokkades uit mijn lichaam. Ik kan weer vrij spreken tegen mijn ouders, familie, vrienden en ook vooral goed luisteren. Mensen vertellen mij dingen nu  waar ik echt iets aan heb. Maar bovenal voel ik vrijheid en vrede. Ik mag mezelf zijn. Ik ben mezelf. Ik ben enorm dankbaar. "

 

Waar komt InnerGuidance vandaan?

Ik ben diep geraakt door de kracht van het InnerGuidance proces . Ik ben hierin getraind door de founder Amara Samata van het InnerGuidance Institute in Bali. Ik heb de Level 1 en Advanced Level 2 Facilitator training gevolgd bij haar in Bali en ben in continue ontwikkeling voor dit proces. Na mijn eigen 20+ jr ontdekkingstocht healing arts en opleidingen in spiritual healing, bio-energetische healing, sound, beweging (yoga) en coaching is InnerGuidance een belangrijke link. Alles komt hierin samen.