The Spirit Adventure

Een spiritueel avontuur

Trek eens een half jaar uit helemaal voor jezelf en ontdek wat er gebeurt als je spiritueel groeit. En je onder begeleiding van professionele healers jezelf openstelt voor dat wat je in essentie bent: een krachtig Lichtwezen! In een veld van liefde en vertrouwen mag je groeien, ontdekken en spelen en je weer herinneren wie je werkelijk bent, los van de rollen die je speelt in het dagelijks leven.

 

Een transformatieproces

Door middel van o.a. tranceboodschappen, sjamanistische reizen, het unieke en krachtige InnerGuidance proces en (onzichtbare) energieën uit de spirituele wereld gaan we op zoek naar jouw innerlijke blokkades die jou nog belemmeren om echt gelukkig te zijn en je volledige potentieel uit te dragen. We laten jou een transformatie doormaken naar een persoon die zelfverzekerd is en stappen kan zetten naar innerlijke rust, heling, groei en succes.

 

De groep is een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces groeit. 

 

Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

 

Wat kan je verwachten

Gedurende een half jaar komen we gemiddeld elke twee weken bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing. En dat alles onder de bezielende begeleiding van Mireille, Lilian Gijsbers en de 10 tot 20 door hen geselecteerde toptalenten uit het mentorship programma.

 

Herken je jezelf hierin:

- Je wilt in bewustzijn groeien

-Je bent nieuwsgierig naar wat je meer bent dan de rollen die je speelt in het dagelijks leven

- De spirituele ervaringen en interesse roepen in jou

- Je wilt in jezelf groeien door dingen op te ruimen op een energetische manier,

- Je hebt interesse in contact met overleden dierbaren of andere dimensies

- Het verhaal wat hierboven staat spreekt je gewoon aan en je voelt dat je erbij wilt zijn,

- Je hebt paranormale of helende gaven en je wil die in een liefdevolle omgeving verder ontdekken

 

Dit avontuur gaat tweetalig plaatsvinden, in het Nederlands en in het Engels. Dit omdat er ook een internationale deelneemster is in dit traject. Zij is behalve healer en medium ook een documentaire maaktster en zal het hele programma ook gaan filmen. Het kan daarna zijn, dat deze film de wereld over gaat als Spirit dit zo wil laten gebeuren. En dat lijkt er op dit moment sterk op. Indien je het Engels niet verstaat (spreken hoeft niet), dan is dit traject wellicht niet voor jou weggelegd. Je bent niet verplicht om in beeld te komen. We houden rekening met ieders wens.

 

Voorproefje  'The magic of Spirit' op 23 januari en 8 februari 2020

Wil je eerst een voorproefje en invoelen of dit iets voor je is? Geniet dan mee van de magische sfeer van Spirit tijdens een speciaal event  die we in samenwerking met nieuwetijdskind.com op donderdag 23 januari of zaterdag 8 februari van 10.00-16.00 uur. Op deze dag gaan Mireille Goedkoop en Lilian Gijsbers alle spirits uitnodigen voor een mooi avontuur en jij kan erbij zijn!  Deze unieke dag is € 97,00 inc. BTW en geeft jou een dag vol magie en spiritueel avontuur. Wil je dit beleven? Dan kan je aanmelden via https://event.nieuwetijdskind.com/the-magic-of-spirit/ .  En wil je daarna meer? Dan kun je op verdiepingsreis met ons vanaf maart in de Spirit Adventure.


Overzicht van kosten Spirit Adventure

*Data op donderdag van 13.00-16.00 uur: 5/3, 19/3, 2/4, 16/4, 7/5, 28/5 en 11/6 2020

olv Lilian en Mireille + het team van 15- 20 toptalenten

*Locatie t' Handelshuys, Udenseweg 2 Uden.

* De investering bedraagt daarvoor € 597.- incl 21% btw

*Boeken kan via deze pagina