Video/Media opdracht

Ben jij op zoek naar een vernieuwend concept? Of ben jij een ervaren professional met een camera die deze opdracht ziet passen in een tv / online of ander format? En wil je graag je steentje bijdragen aan bewustzijngroei? Dan zoeken we jou!

 

Lilian Gijsbers en Mireille Goedkoop creëren als nuchtere ondernemers en succesvolle healers een podium voor talentvolle healers-in de dop. Zij die reeds aan de weg timmeren, maar nog niet volledig hun gave hebben ontwikkeld of die in de openheid hebben gebracht.

 

Daar komt met het talent ontwikkelingsprogramma verandering in! De talenten gaan met een deelnemend publiek aan de slag. Een vaste groep mensen die kiest voor een diepgaand transformatieproces olv ons en de talenten. 

 

Channelings en boodschappen uit de spirituele wereld, handopleggingen, sound, spiritial art, diepe geleide meditaties....wat brengt het teweeg? Dat ga jij als video kanjer in beeld brengen door nauwgezet het proces te volgen hoe de deelnemers in het publiek en de talenten zich ontwikkelen gedurende een jaar.

 

💥💥

 

Het doet er niet toe hoe jezelf tegenover spiritualiteit staat. Ben je sceptisch? Vind je het zweverig? Prima! Snuffel je al een beetje aan spiritualiteit of heb je alle hoeken al gezien? Ook goed. Wat we vooral zoeken is nieuwsgierigheid. Ben je dat? Dan is dit je kans om met eigen ogen te filmen en mee te maken wat 'healing' in de breedste zin is, hoe het mensen helpt en hoe krachtig we zijn als mensen in verbinding met het grotere geheel.

 

💥💥

 

Een project dus waar je persoonlijk enorm in zult groeien. Niet alleen op je vakgebied, maar ook als mens!

 

Reken erop dat de healings die je bijwoont effect zullen hebben op je eigen proces.

 

💥💥

 

Denk je nu: wauh!!! Gaat er iets kriebelen? Voel je enthousiasme? Laat dan van je horen.

 

Het eerste deel van het filmproject zal in jan-juni 2020 plaatsvinden. Met een vervolg van sept-dec als het past.

 

We staan te popelen om je te ontmoeten!