The Spirit Adventure

Heb je ervaringen met de spirituele wereld en voel je dat je daarin wilt ontwikkelen? Ben je gefascineerd door de Natives? Heb je pijn of verdriet, ga je door een moeilijke periode? Of ben je ziek en zou je hierin verandering willen ervaren door een healing- of spiritueel bewustwordingstraject te ondergaan? Dan is deze cursus helemaal op jouw lijf geschreven. Een half jaar lang gaan Lilian Gijsbers en Mireille Goedkoop samen met 10 tot 20 healers alles uit de kast halen om jou te ondersteunen, te helpen en te laten groeien. Zij helpen je door een proces van bewustworden heen en laten je kennis maken met de kracht van Spirit. Energetische sessies wisselen elkaar af met prachtige boodschappen uit de spirituele wereld, we laten je ervaren wat spirituele artiesten jou kunnen brengen door middel van kunst, zang en muziek. De klankschalen, sjamanendrums, de boodschappen van spirit, ze staan allemaal op jouw komst te wachten!

 

Een spiritueel avontuur

Trek eens een half jaar uit helemaal voor jezelf en ontdek wat er mogelijk is om jouw leven een hele nieuwe wending te geven. Wie ben je eigenlijk? Wat is jouw doel in het leven? Hoe kan je werkelijk contact en diepgang voelen met jezelf en de mensen om je heen? Het proces van dit spirituele avontuur brengt je een gevoel van welbehagen, een gevoel van vrede en je krijgt weer overzicht in wat werkelijk belangrijk is in het leven. Mireille Goedkoop en Lilian Gijsbers nemen je samen met hun mentorgroep vol prachtige talenten graag mee op deze zoektocht naar je ware Zelf!

Deze groep zielen werkt in verbondenheid samen om jou heling te brengen, om inzichten te geven over jouw leven en je opnieuw te verbinden met jouw kern het het pad van jouw ziel.

 

Dit avontuur gaat tweetalig plaatsvinden, in het Nederlands en in het Engels. Dit omdat er ook een internationale deelneemster is in dit traject. Zij is behalve healer en medium ook een documentaire maaktster en zal het hele programma ook gaan filmen. Het kan daarna zijn, dat deze film de wereld over gaat als Spirit dit zo wil laten gebeuren. En dat lijkt er op dit moment sterk op. Indien je het Engels niet machtig bent, of je bent echt bang voor de camera, dan is dit traject wellicht niet voor jou weggelegd. Alhoewel je natuurlijk niet verplicht bent om in beeld te komen. We houden rekening met ieders wens.

 

Een transformatieproces

Door middel van o.a. tranceboodschappen en (onzichtbare) energieën uit de spirituele wereld gaan we op zoek naar jouw innerlijke blokkades die jou belemmeren om écht gelukkig te kunnen zijn. We laten jou een transformatie doormaken naar een persoon die zelfverzekerd is en stappen kan zetten naar innerlijke rust, heling, groei en succes.

 

De groep is een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

 

Wat kan je verwachten

Gedurende een half jaar komen we gemiddeld elke twee weken bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing. En dat alles onder de bezielende begeleiding van Mireille, Lilian en de 10 tot 20 door hen geselecteerde toptalenten.

 

Herken je jezelf hierin:

- Je leeft met chronische pijn hebt of onbegrepen klachten en je zoekt een nieuwe aanpak,

- De spirituele ervaringen en interesse roepen in jou, maar je weet niet hoe ermee om te gaan,

- Er zijn dingen in het verleden gebeurd, die je wilt verwerken op een energetische manier,

- je wilt contact maken met overleden dierbaren en hun boodschappen ontvangen,

- Het verhaal wat hierboven staat spreekt je aan en je voelt dat je erbij wilt zijn,

- Jouw kinderen of jijzelf hebt te maken met hoogsensitiviteit en je zoekt hier begeleiding in,

- je hebt paranormale gaven, maar weet nog niet wat je er allemaal mee kan

 

Kennismaking

De kennismakingsdag voor publiek is vrijdag 22/11 van 10.00-12.00 uur in de ruimte van Lilianders in Uden. Daar kan je alle vragen stellen en leggen we uit wat je van onze toptalenten zoal kan verwachten. En de eerste talenten die we geselecteerd hebben gaan we dan ook bekend maken, zodat je een gevoel krijgt wat ze voor je kunnen betekenen. De meeste talenten hebben al jarenlange ervaring en zelfs een eigen praktijk. Verwacht dus een mooi en bijzonder traject waar jij deel van gaat uitmaken! Schrijf je hier in voor de kennismakingsmiddag of stuur een mail naar info@debewustzijnyurt.nl !

 

Overzicht van kosten

In de eerste 6 maanden ontvang je in totaal 36 uur aan 1-op-sessies, groepshealingen en persoonlijke hulp. Het uurtarief is omgerekend slechts circa € 27,50 per uur. Een fantastische kans voor iedereen om professionele steun te krijgen!

 

Het totaalbedrag komt dan op: € 990,- incl. 21% BTW bij eenmalige betaling. Ook te betalen in 6 termijnen met maandbedrag: € 135,00 inc. BTW, te starten per 5/1/2020 en € 250,- als aanbetaling bij inschrijving.

 

Inschrijven cursus voorjaar 2020

*De eerste 3 volle dagen van 10.00-16.00 uur met docenten Lilian en Mireille op 7/1, 6/2 en 13/2.

*Vervolg data op donderdag van 13.00-16.00 uur: 5/3, 19/3, 2/4, 16/4, 7/5, 28/5 en 11/6 2020

*Locatie Lilianders in het Handelshuys, Udenseweg 2 Uden.

*De bijeenkomsten bestaan uit 3 hele dagen en 7 middagen

*Een vooropleiding of ervaring is niet vereist, wel het invullen van een intake formulier, vraag hierna!

 

WIL JE ALS HEALER/MEDIUM mee doen? Kijk dan hier: https://www.debewustzijnyurt.nl/mentorship 

 

ENGLISH? YES YOU CAN JOIN, contact us:

https://www.mireillegoedkoop.com/mentorship