Mentorship & diepgaande transformatie

Vanaf januari 2020 start ik samen met spiritueel coach en trance healer Lilian Gijsbers van Lilianders een intensief en uniek mentorship programma voor allerlei soorten 'lichtwerkers': healers, mediums, coaches en paranormaal begaafden. Dit zal plaatsvinden met een vaste groep deelnemers.  Mensen die kiezen voor een persoonlijk en spiritueel ontwikkelingstraject (Ben jij dat? Lees dan hier verder). Twee groepen dus - healers en deelnemers - die elkaar gaan ondersteunen en versterken! 

 

Onze intentie om iets unieks neer te zetten, van hoge kwaliteit, waarbij we zoveel mogelijk mensen kunnen inspireren en helpen, krijgt op deze manier vorm. En dit is nog maar het begin, want we hebben samen met onze spirituele vrienden grote plannen!

 

Groep 1: De professional healer/medium

Dit programma is voor diegene die zijn/haar persoonlijke 'sores' voor een groot deel heeft opgeruimd en de stap reeds heeft gemaakt naar het professioneel inzetten van zijn/haar lichtkracht door opleidingen en/of cursussen. In dit programma gaan we (verder) op zoek gaan naar jouw authentieke talent. Ieders kanaalschap werkt namelijk anders.  We werken niet met bepaalde methodes of formats, volgens hoe je moet werken. Maar bieden juist een breed palet, waarbinnen je zult ontdekken hoe jouw talent het beste kan stromen. Bij de een is dat door boodschappen, de ander door aanrakingen, muziek of spiritual art of bijvoorbeeld een helder weten. Je werkt 1-op- 1 met een cliënt, als groep en ook solo voor een grote groep als dat bij je past. We ondersteunen je ook praktisch, met hoe je je talent kunt combineren in het werk dat je al doet of wat je wilt opstarten.

Data & investering talentprogramma 2020

Donderdag 16/1, 30/1, 20/2, 5/3, 19/3, 2/4, 16/4, 7/5, 28/5, 11/6, 10/9, 24/9, 8/10, 22/10, 5/11, 19/11, 3/12 en 17/12 2020. In het totaal krijg je dus 18 talentendagen (waarvan de eerste 3 dagen zonder publiek) en in 2021 volgen nog een tweetal "terugkom" expertise dagen. Het vindt plaats in 't Handelshuys in Uden.

 

De investering voor dit jaarprogramma van 20 dagen bedraagt € 185.- per dag excl 21% btw. De kosten zijn aftrekbaar als je een eigen bedrijf hebt, maar ook privé als studiekosten (verlengd t/m 2020). 

 

Aanmelden

Enthousiast? Schrijf je dan op deze pagina in als talent bij het mentorshipprogramma! Na aanmelding krijg je een uitgebreid intake formulier en een persoonlijke uitnodiging voor een video call.  Dan vertellen we je alle ins en outs van dit programma en voelen we samen in of dit bij je past. Heb je er net zoveel zin in als wij? Dan horen we graag van je! ER ZIJN NOG EEN AANTAL PLEKKEN VOOR KRACHTIGE TALENTEN. We starten in januari!

 

Groep 2: De deelnemer die persoonlijk wil groeien 

In het mentorshipprogramma werken we met een vaste groep  deelnemers, die onder leiding van de krachtige healers een verandertraject ingaan. Een unieke kans om in jezelf te duiken en te groeien en tevens een kijkje in de keuken te kunnen nemen bij mediums en healers, die jou helpen met de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Dus wil je dit ervaren? Meld je aan als mede-reiziger! LEES HIER MEER over deze Spirit Adventure.

 

Overzicht van kosten Spirit Adventure

*Data op donderdag van 13.00-16.00 uur: 5/3, 19/3, 2/4, 16/4, 7/5, 28/5 en 11/6 2020

olv Lilian en Mireille + het team van 15- 20 toptalenten

*Locatie t' Handelshuys, Udenseweg 2 Uden.

* De investering bedraagt daarvoor € 597.- incl 21% btw

 

Aanmelden

Enthousiast? Boek dan via deze pagina je plek voor de Spirit Adventure!

Video / film project

Dit avontuur gaat tweetalig plaatsvinden, in het Nederlands en in het Engels. Dit omdat er ook een internationale talent deelneemster is in dit traject. Zij is behalve healer en medium ook een documentaire maakster en zal het hele programma ook gaan filmen. Het kan daarna zijn, dat deze film de wereld over gaat als Spirit dit zo wil laten gebeuren. En dat lijkt er op dit moment sterk op. Indien je geen Engels verstaat ( je hoeft het niet te spreken), of je bent echt bang voor de camera, dan is dit traject wellicht niet voor jou weggelegd. Alhoewel je natuurlijk niet verplicht bent om in beeld te komen. We houden rekening met ieders wens.

 

Voel je je aangesproken tot dit project en ben je thuis in online media- of tv-land? Neem contact met ons op.