Mentorship & diepgaande transformatie

Vanaf januari 2020 start ik samen met spiritueel coach en trance healer Lilian Gijsbers van Lilianders een intensief en uniek mentorship programma voor allerlei soorten 'lichtwerkers': healers, mediums, coaches en paranormaal begaafden. Dit zal plaatsvinden met een vaste groep deelnemers.  Mensen die kiezen voor een persoonlijk en spiritueel ontwikkelingstraject (Ben jij dat? Lees dan hier verder). Twee groepen dus - healers en deelnemers - die elkaar gaan ondersteunen en versterken! 

 

Onze intentie om iets unieks neer te zetten, van hoge kwaliteit, waarbij we zoveel mogelijk mensen kunnen inspireren en helpen, krijgt op deze manier vorm. En dit is nog maar het begin, want we hebben samen met onze spirituele vrienden grote plannen!

 

Groep 1: De professional healer/medium

Dit programma is voor diegene die zijn/haar persoonlijke 'sores' voor een groot deel heeft opgeruimd en de stap reeds heeft gemaakt naar het professioneel inzetten van zijn/haar lichtkracht door opleidingen en/of cursussen. In dit programma gaan we (verder) op zoek gaan naar jouw authentieke talent. Ieders kanaalschap werkt namelijk anders.  We werken niet met bepaalde methodes of formats, volgens hoe je moet werken. Maar bieden juist een breed palet, waarbinnen je zult ontdekken hoe jouw talent het beste kan stromen. Bij de een is dat door boodschappen, de ander door aanrakingen, muziek of spiritual art of bijvoorbeeld een helder weten. Je werkt 1-op- 1 met een cliënt, als groep en ook solo voor een grote groep als dat bij je past. We ondersteunen je ook praktisch, met hoe je je talent kunt combineren in het werk dat je al doet of wat je wilt opstarten.

 

Ben jij:

 • Een medium en leg je voor jouw cliënt graag contact met overledenen?
 • Een healer en vind je het prachtig om anderen energie te geven?
 • Helderwetend en wil je jouw boodschappen delen met het publiek
 • Een trance medium en wil je graag dat er een publiek is om jouw kunst of muziek mee te delen?
 • Spirituele leraar en wil je graag anderen helpen groeien?
 • Channeler en wil je graag jouw boodschappen laten horen?
 • Sjamaan en wil je mensen in contact brengen met moeder aarde?
 • Lichtwerker en wil je mensen in contact brengen met engelen en de lichtwereld?
 • Een ET-healer en wil je mensen laten ervaren dat je contact kan maken met ET leven?
 • Een lichtmeester en wil je jouw meditaties delen met een publiek?
 • Gewoon enthousiast om het talent wat je hebt te gaan leven?

 

Schrijf je dan op deze pagina in als talent bij het mentorshipprogramma! Na aanmelding krijg je een uitgebreid inschrijfformulier en een persoonlijke uitnodiging voor een video call.  Dan vertellen we je alle ins en outs van dit programma en voelen we samen in of dit bij je past. Heb je er net zoveel zin in als wij? Dan horen we graag van je! ER ZIJN NOG EEN AANTAL PLEKKEN VOOR KRACHTIGE TALENTEN.

 

Data & investering talentprogramma 2020

Donderdag 16/1, 30/1, 20/2, 5/3, 19/3, 2/4, 16/4, 7/5, 28/5, 11/6, 10/9, 24/9, 8/10, 22/10, 5/11, 19/11, 3/12 en 17/12 2020. In het totaal krijg je dus 18 talentendagen (waarvan de eerste 3 dagen zonder publiek) en in 2021 volgen nog een tweetal "terugkom" expertise dagen. Het vindt plaats bij Lilianders in Uden.

 

De investering voor dit jaarprogramma van 20 dagen bedraagt € 185.- per dag excl 21% btw. Mocht het je beter passen om in termijnen te betalen, dan is dat mogelijk. De kosten zijn aftrekbaar als je een eigen bedrijf hebt, maar ook privé als studiekosten (verlengd t/m 2020). Tijdens de selectiedag ontvang je meer informatie.

 

Groep 2: De deelnemer die persoonlijk wil groeien 

In het mentorshipprogramma werken we met vaste deelnemers, die onder leiding van de krachtige healers een verandertraject ingaan. Een unieke kans om aan jezelf te werken en tevens een kijkje in de keuken te kunnen nemen bij mediums en coaches, die jou helpen met de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Dus wil je dit ervaren? Meld je aan als deelnemend publiek! LEES HIER MEER over deze Spirit Adventure.

 

Ben jij:

 • Iemand die leeft met chronische pijn of een chronische ziekte?
 • Vastgelopen in werk of privéleven en ben je toe aan steun en hulp om eruit te komen?
 • In een rouwproces en wil je graag contact met je overleden dierbare?
 • Op zoek naar antwoorden op levensvragen, zoals "Wat doe ik hier op aarde?"
 • Door het leven getraumatiseerd of heb je iets meegemaakt waar je hulp bij nodig hebt?
 • Vol van angsten, die je niet kan duiden?
 • Paranormaal begaafd, maar begrijp je niet wat je ermee aan moet?
 • Hoogsensitief (HSP) en heb je er meer last van dan plezier?
 • Gewoon nieuwsgierig, nadat je al vanalles hebt gedaan en ervaren en wil je dit aangaan?

 

Schrijf je dan op deze pagina in als deelnemend publiek van het mentorshipprogramma! Je krijgt dan  een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking op 22 november van 10-12 uur en daarbij vertellen we je alle ins en outs van dit programma. Ook hiervoor geldt dat er beperkte plaatsen zijn, dus meld je snel aan als je er bij wilt zijn.

 

Data & investering publiek - eerste helft 2020

Voor het publiek zijn de eerste 3 data anders, deze worden namelijk gegeven door Lilian en Mireille op 7/1, 6/2 en 13/2 in 2020. Pas daarna worden de talenten en het publiek samengevoegd en trainen de talenten in de ochtend en oefenen in de middag met publiek.  De eerste 3 dagen in januari en februari zijn van 10-16 uur.  Het programma op de 7 vervolgdata vindt voor het publiek  in de middag plaats op : 5/3, 19/3, 2/4, 16/4, 7/5, 28/5, 11/6 bij Lilianders in Uden.

We beginnen het eerste deel van het talentprogramma dus met een select groepje publiek van circa 10 tot 20 deelnemers.  Een unieke kans dus om intens samen te werken met de talenten en ook 1-op-1 sessies te kunnen ervaren. 

 

In deze 6 maanden ontvang je in totaal 36 uur aan 1-op-sessies, groepshealingen en persoonlijke hulp. Het uurtarief is omgerekend slechts circa € 27,50 per uur. Een fantastische kans voor iedereen om professionele steun te krijgen! Het totaalbedrag voor dit unieke programma is: € 990,- incl. 21% BTW  bij eenmalige betaling. Ook te betalen in 6 termijnen met maandbedrag: € 135,00 inc. BTW, te starten per 5/1/2020 en € 250,- als aanbetaling bij inschrijving.

 

Aanmelden

De eerste intake data zijn al achter de rug! Schroom niet om je alsnog aan te melden, ook al denk je nog niet goed genoeg te zijn of twijfel je nog regelmatig aan jezelf. . Wij kijken niet “hoe goed je bent”, wij willen weten HOE GRAAG JE JOUW TALENT WILT NEERZETTEN en of je er klaar voor bent.  Dat geldt ook voor de het deelnemende publiek. Door jouw aanmelding in te sturen, zit je nog nergens aan vast of ben je tot niets verplicht. Dus voelt het goed, stuur jouw motivatie dan in.


Locatie waar het programma plaatsvindt: de cursusruimte van Lilianders in Het Handelshuys, Udenseweg 2, Uden

 

Video / film project

Dit avontuur gaat tweetalig plaatsvinden, in het Nederlands en in het Engels. Dit omdat er ook een internationale talent deelneemster is in dit traject. Zij is behalve healer en medium ook een documentaire maakster en zal het hele programma ook gaan filmen. Het kan daarna zijn, dat deze film de wereld over gaat als Spirit dit zo wil laten gebeuren. En dat lijkt er op dit moment sterk op. Indien je het Engels niet machtig bent, of je bent echt bang voor de camera, dan is dit traject wellicht niet voor jou weggelegd. Alhoewel je natuurlijk niet verplicht bent om in beeld te komen. We houden rekening met ieders wens.

 

Voel je je aangesproken tot dit project en ben je thuis in online media- of tv-land? Neem contact met ons op.