Inner Guidance groepsessie

Regelmatig geef ik een introductie workshop om kennis te maken met het transformerende proces van Inner Guidance. Een mogelijkheid om in een kleine groep  te ervaren wat Inner Guidance is en wat het voor je kan betekenen. Als vervolg kun je daarna eventueel kiezen om een prive of partner traject met mij doen of een verdieping aan te gaan in de persoonlijke & spirituele ontwikkelingscursus Awaken into You. In 2019 volgt er ook een 2,5 day Intensive weekend programma.

 

"We hear it all the time: This was the most intense, life-changing, powerful experience ever!"

 

Wat is zo uniek aan Inner Guidance?

* Je hele 'zijn' wordt aangesproken. Doordat er klank(muziek en instrumenten), energy healing en verbal guidance tegelijkertijd wordt geboden. En het lichaam vrij kan bewegen.

* Je neemt waar EN je ervaart op het zelfde moment. Wat maakt dat je tot diepe nieuwe inzichten komt vanuit het onderbewuste.

* Je ervaart voorbij het dagelijkse denken en maakt contact met je innerlijke wijsheid

* Je volgt de impulsen van het lichaam

* Bewustzijnsgroei vanuit binnenuit. Vanuit een diep weten dat veel verder gaat dan je intelligentie.

* Het is een proces van zelf-realisatie en heling. Wat maakt dat nieuwe inzichten en antwoorden een stevige bedding krijgen.

* Na een sessie ervaart iedereen een zekere 'lichtheid', dankbaarheid en vertrouwen in zijn/haar groeiproces en het grotere geheel.

* Een zeer effectieve tool om te ontwaken en duurzame groei te realiseren.

 

Volgende datum

Woensdag 20 maart 2019 - VOLLE MAAN SPECIAL

van 19.00 - 21.30

Kosten: E60.- incl 21% btw

Minimaal 5 deelnemers

 

Aanmelden

Onder tarieven vind je de webshop waar je een plekje voor de groepssessie kunt aanschaffen. Je wordt automatisch naar IDEAL geleid voor de betaling en je ontvangt daarna een bevestiging met een betalingsbewijs. Mail me eerst even of er nog plek is. Er is ruimte voor maximaal 10 personen.

 

Meer informatie

Meer informatie over het Inner Guidance proces vind je op deze pagina. Daar staat ook een filmpje van mijn mentor Amara Samata en vind je ervaringen  van anderen.